Датум: 06.07.2021.
Време: 12.00 – 15.30
Датум: 06.07.2021.
Време: 12.00 – 15.30
AGENDA
12.00 – 12.15 Uvodna reč
Tijana Maljkovic, sekretar Udruženja za turizam, Privredna komora Srbije
Georgi Genov, direktor, HORES
12.15 – 12.45 Predavanje 1 – Kontrola bezbednosti hrane u ugostiteljskom sektoru
dr Zoran Ivanovic, načelnik veterinarske inspekcije, Uprava za veterinu Republike Srbije
12.45 – 13.00 Pauza
13.00 – 14.15 Predavanje 2 – Kako osigurati da je hrana bezbedna u ugostiteljskom objektu: preduslovni programi, sledljivost, interni zapisi
Prof. dr Gordana Ristić, USAID CFG
14.15 – 14.30 Pauza
14.30 – 15.00 Predavanje 3 – HACCP u ugostiteljskim objektima
Prof. dr Gordana Ristić, USAID CFG
15.00 – 15.30 Pitanja i odgovori
Привредна Комора Србије @ 2020.